Tänaseks lõunasöögiks olid liharullid. Antud toit oli väga maitsev. Boonuseks oli veel see,et nende valmistamine ei võtnud ülemäära palju aega ning polnud ka väga raske! :)
Koostiained:
500g sea välisfileed
125 g suitsupeekonit
1-2 porgandit
õli
Kaste:
1 sibul
1 porgand (kui jääb liharullidest üle, siis pole veel ühte vaja)
1 dl vett
2 dl kohvikoort
soola
pipart
Valmistamine:
Lõika liha ristikiudu umbes kaheksaks tükiks ja vasarda lihahaamriga õhukeseks. Lõika porgand kangideks ja pruunista õlis. Pane porgandit rohkem, kui lihalõike on, et ka hilisema kastme jaoks jääks üle.
Aseta iga lihatüki keskele viil suitsupeekonit ja pruunistatud porgandikang. Rulli liha kokku ning kinnita puust kokteilitikuga. Prae rullid nii hästi, kui saad ümbertringi pruuniks ja lao tihedalt ahjunõusse. Kastmeks pruunista peenestatud sibul ja enne praetud porgandikangid väheses õlis. Lisa 1 dl vett ja rõõsk koor, maitsesta soola-pipraga. Kalla kaste rullidele ning hauta madalal kuumusel umbes tund.
Allikas: Pereköögi kokaraamat
Serveerisin selle keedetud kartuli ning Frillice-tomatisalatiga.
Väga hea söök oli! :)
ReplyDelete