Antud toidu idee on pärit "Nutika perenaise kokaraamatust". Tegin koostiosades ja valmistamisprotsessis mõned muudatused ning valmis väga mõnus argiõhtune roog.
Koostisained:
KARTULIPÜREE:
Umbes 1 kg kartuleid
200-300 ml piima
Soola
Keeda kartulid, purusta kahvli või pudrunuiaga ning vala sisse piim, sega ning vahusta kergelt mikseriga õhulisemaks.
Hakklihasegu:
Pakk sügavkülmutatud Aedube
Umbes 100g suitsupeekonit
1 sibul
400g hakkliha
1 paprika
soola/pipart.
Hiljem lisada 150g juustu.
Valmistamine:
Hauta hakkliha pehmeks, enne vee täielikku aurustumist lisa oad ning auruta neid kaane all 5 min. Lisa tükeldatud peekon, sibul, paprika, maitsesta soola ja pipraga.
Võta ahjuvorm, pane põhja kiht hakklihasegu, selle peale kartulisegu, seejärel jälle hakklihasegu ning kartulisegu. Kõige peale puista juust. Aseta ahju umbes 30 minutiks 200 kraadise kuumuse juures.
No comments:
Post a Comment