Antud rullbiskviit saab väga mõnus ja mahlane. Rullbiskviidi jaoks küpsetatav tainas erineb natukene tavapärasest, kuid plussiks on see, et tänu sellele annab ta vähem kaloreid! :)
Koostisained:
3 muna
80g suhkrut
50 g jahu
50 g tärklist
1 tl küpsetuspulbrit
150 ml piima
Täidis:
1 pakk maasika kohupiimakreemi
1 pakk vaniljekohupiima
vahukoort vaniljekohupiima vedelamaks tegemiseks
maasikaid umbes 100-200g
Valmistamine:
Sega kausis kokku jahu, tärklis ja küpsetuspulber. Vahusta munad suhkruga ning sega ettevaatlikult jahusegu hulka. Vala tainas neljakandilisele ahjuplaadile, silu ühtlaseks ning küpseta 200 kraadises ahjus umbes 10 min., kuni biskviit on ilus kuldpruun. (Ahi peab eelnevalt juba kuum olema).
Keera biskviit rulli ning lase natukene jahtuda. Seejärel keera jälle lahti ning immuta piimaga. Määri peale maasika-kohupiimakreem ning puista peale tükeldatud maasikad. Väga palju ei tasu maasikaid panna, sest muidu võib tulemus hapukas jääda.
Seejärel sega eraldi nõus kokku vaniljekohupiim ja vahukoor. Usun, et vahukoort võib kuluda umbes 100 ml. Seejärel aja see rullbiskviidi peale laiali ning keera rullbiskviit rulli. Kaunista pealt tuhksuhkru ja šokolaadilaastudega. Aseta paariks tunniks külmpappi ning lase maitsetel seguneda.
No comments:
Post a Comment