Saturday, September 15, 2012

Kukeseene quiche

Retsept on pärit ühest Eesti telesaatest Heimari Kokaklubi. Kuna tegu on tõeliselt maitsva pirukaga, siis toon selle ka siin ära! :)


Põhi:

200 g nisujahu
1 kanamuna
50 g parmesani juustu
Santa Maria kivisoola, veskis
100 g Tere võid

Sega omavahel nisujahu, kanamuna, riivitud parmesan, sool ja toasoe või, seni, kuni taigen muutub ühtlaseks, seejärel keera taigen kile sisse ja lase seista ca 1h, seejärel rulli taigen jahusel laual 0,5cm paksuseks ning aseta quiche vormi. Küpseta 180C ahjus 12 minutit.

Täidis:

150 ml TERE vahukoort
4 kanamuna
300 g kukeseeni
Santa Maria muskaatpähklit
Santa Maria kivisoola, veskis
Santa MariaTellicherry pipart, veskis
Santa Maria tüümiani
värsket tüümiani
peotäis rucola salatit
peotäis kirsstomateid
2 spl oliivõli

Aseta eelküpsetatud põhjale värsked kukeseened, maitsesta riivitud muskaatpähkli, soola, värskelt jahvatatud musta terapipra, tüümianiga ning vala peale koore/muna segu, seejärel aseta quiche ahju 160C juures 10 minutiks küpsema, seejärel tõsta temperatuur 180C peale ja küpseta veel ca 5 minutit, serveeri koos rucola salati ja kirsstomatitega.

No comments:

Post a Comment